Saker man gör

alltihemmet.png

Våra barn har alltid sovit bra om nätterna (jag vet att man inte får säga det!) och det är ytterst sällan de kommer vandrande eller att vi får knata in till dem.

Men så tidigt i morse hördes Viola snyfta från sitt rum och genast tänkte vi att, jaha då är det kräks på gång! Men det visade sig att lilla fröken hade vaknat och inte vågade gå upp så Mathias lyfte in henne till oss och sen somnade de två om.

Själv låg jag klarvaken i det ljusa rummet och insåg snabbt att det inte skulle bli något mer sova för mig. Magen knorrade dessutom så det var bara att tassa ner och fixa en snabb smörgås och en mugg kaffe.

Väl tillbaka i sängvärmen ägnade jag mig åt senaste numret av Allt i Hemmet (jag är kär i mattan på omslaget förresten - åker upp på mattlistan!). Sen låg jag och möblerade om huset och hann dessutom tänka ut hur en eventuell utbyggnad skulle kunna se ut.

Det är sådant jag gör klockan 05 på morgonen!