Sommarens glassar från GB Glace

IMG_5675.JPG

I går kväll tog vi en liten glasspaus hela familjen. Vi hade nämligen bjudits in att prova sommarens nyheter från GB Glace. 

Här ses Gilbert med den mjölk- och glutenfria glasstrut, som jag skrev om i bloggen i somras, och som nu har nått det ordinarie sortimentet om än med lite förändrat utseende. Men den är lika god som förut och vi bugar och bockar för att den finns. 

Tack för det GB Glace!

IMG_5676.JPG

Hm, vad ska vi prova? Ja, med hela nio nyheter i glassboxen är det inte helt enkelt! För Gilbert var det självklart förstås. Viola gick rakt på den den rosa Magnum-glassen med smak av hallon.

IMG_5667.JPG

Min favorit? Inte helt oväntat Magnum med espressosmak - guuuuud så god! Även Mathias gav den tummen upp. Vi är båda väldigt förtjusta i glass och desserter med just kaffesmak.

IMG_5669.JPG

Och min fina man gick förstås rakt på den nya portionsförpackningen från Ben & Jerrys med smak av....ta da...KANELBULLE! Även den fick toppbetyg av honom. Jag smakade lite och tyckte den var god, men jag skulle inte orka att äta för mycket av den. Glassen är rätt söt och det är inte riktigt min grej.

IMG_5656.JPG

Man kunde få en ansiktsmålning också och dit pep Viola förstås med ett tydligt önskemål. Resultatet blev passande frostigt och lillasyster var så nöjd med sin look att hon vägrade tvätta av den i går kväll. 

IMG_5652.JPG

Det är alltså nio sommarnyheter, varav tre tillhör Magnum-familjen. Magnum Pink (hallon), Magnum Black (espresso) och Yoghurt Fresh (yoghurtglass med hallonsås). De två första kommer även att kunna köpas i miniformat i kartong.

Övriga nyheter är Marabou Schweizernöt-pinne, Daimstrut med chokladglass, Cornetto med jordnötssmakande snacksglass, R-ICE (mjölk- och glutenfri vanilj/chokladstrut), Calippo Shots (iskristaller med smak av cola och citron) och Ben & Jerrys portionsglass med kanelbullesmak.

Oj oj vilken glassig sommar det blir!