Klart för drabbning!

FL.jpg

Nu borde ni alla som prenumererar på Family Living ha fått det nya numret va? Mitt kom i går och jag kastade mig över det medan middagsmaten stod i ugnen och barnen var ovanligt tysta och snälla (!?).

Läser om krönikören/bloggaren Malin Wollin och hennes man som totalkrockat med varandra inredningsmässigt. Ni vet när man ska foga samman två inredningsviljor under ett och samma tak. 

Det har vi inte riktigt här för jag kör helt enkelt över Mathias. Kanske inte den mest ödmjuka approachen men eftersom han på ett tidigt stadium i vår relation konstaterade att "du är den stilsäkra" så har jag liksom tagit den positionen och utnyttjat det till fullo. 

Åh andra sidan vann han en gång i tiden det stora kaffekriget (kom hem med den maskin han ville ha) så det jämnar väl ut sig va?