Efterlängtad minitripp

helgen.jpg

Helgen har varit lite annorlunda. Gilbert och Viola har haft det mysigt hos mina föräldrar medan vi förlustat oss inne i huvudstaden.

Middag åts på restaurang Grill. Mysigt ställe helt klart och Tiki-baren är ju lite extra skoj att titta på. Vinerna var fantastiska (hej Kalifornien!) men maten var lite för dyr i förhållande till utfallet, det var vi båda överens om! Och efterrätten var en ren och skär besvikelse. Att bottna en Tiramisu med söt sylt gör man inte ostraffat...ha ha! Ångrar så att jag inte skickade tillbaka den för det var en märklig upplevelse. Som en barnpudding...

Och sen det blev ett återbesök på Operan (vi såg ju Svansjön där för drygt ett år sedan). Jultomten kom med biljetter till Mats Eks moderna version av Julia & Romeo (ja den heter så!). Det var verkligen en häftig upplevelse så gå och se om ni kan! 

Sen en spontandate med kompis som bor inne i stan. Hon halade in oss till Bar Nombre, ett jättemysigt modernt spanskt ställe som både har mat, vin och en skön bar. Ett riktigt hål i väggen på Odengatan men åh så bra! Där hamnade vi i baren och satt och bubblade och babblade tills att klockan var 01.

Då tog jag och Mathias till apostlahästarna och gick hem till...vårt hotell! Vi slog på stort och stannade kvar inne i stan över natten. Sov ut och åt lugn frukost dagen efter innan vi hämtade hem barnen.

Som en liten weekendresa i närmiljö.