Den digitala motorvägen

socialamedier.jpg

Det vankas fiber här. Trädgården ska grävas upp och det ska dras en massa jox till huset och sen får vi en Internet Freeway där vi kan susa fram allihopa.

Det är dags att bli digital på riktigt här. Med fyra personer som alla använder datorer och paddor på olika sätt - det bloggas, streamas filmer och allt vad det är - ja då räcker inte bredbandshastigheten i vårt nuvarande abonnemang riktigt till längre. 

I går var de här och markerade ut med blå sprayfärg på snön var exakt fiberjoxet ska gå i trädgården och fram till huset. Sen bombarderade jag den stackars killen med detaljfrågor kring det som kommer att sitta inomhus på väggen (liten box gudskelov!). Först ville han sätta den i hörnet där vi planerar en öppen spis/kamin.

"Nope!", säger jag och pekar med hela handen mot ett annat hörn medan jag viftar lite surt åt Mathias håll (han har försökt kuppa in den på en annan plats). 

Jo då, den platsen är bra och ja det går att ta renovera senare (vi har en vitmålad vävtapet i vardagsrummet som ska bort!) utan att ha sönder något och är jag ändå osäker är det bara att ringa vår kundtjänst svarar säljkillen lugnt.

Done!

Ps Kolla in den roliga reklamen ovan! Det är en brasiliansk reklambyrå som skapat en serie annonser för att visa hur våra mest kända sociala kanaler hade marknadsförts på 50-talet. 

(bild Moma Propaganda)