Bokrean - vad köper ni?

lampor.jpg

Bokrean är på gång och jag har förstås spanat in utbudet och här är det jag vill komma åt. Jag köper mest barnböcker och tjockare livsstilsböcker - det är där jag tycker man kan fynda oftast!

Börjar med en bok om lampor förstås - vad annars! 

stolar.jpg

Och kolla, det finns en om stolar också! 

engelska.jpg

Det pratas mycket om engelska ord här hemma. Storebror läser ju det i skolan och lillasyster är väldigt intresserad och ställer massor av frågor.

"Mamma, vad heter snippa på engelska?"

Den frågan kom i lördags kväll, under Mellon där någon nämnde just det ordet och två små öron snappade upp det hela. Mina barn tillhör ju de som sett SVT:s underbara snipp- och snoppsång och går och trallar på den hemma. 

Här kom räddningen för två svettiga föräldrar som inte riktigt visste vad det svenska ordet snippa heter. 

Tro dock inte att snippa finns i den här boken...ha ha!

lego.jpg

Varsågod Gilbert - this one is for you!

BR1.jpg

Några av de här böckerna blir det också!

Och sen ser jag att den bok jag just nu läser finns att fynda. Det är en riktigt spännande bladvändare som jag verkligen kan rekommendera. Del två i serien har precis kommit och en tredje bok blir det också.

Handlar ni på bokrean och i så fall vad?