Härligt somrig inspiration

IMG_5836.JPG

Polhem PR bjöd in till en titt på sommarnyheterna och bjöd på en ljus visning i sina lokaler tidigare i veckan. Mycket grönt, en hel del pasteller och vackra färger som ni nu ska få kika på.

Ovan syns något av det mest somriga jag vet - kläder som vädras utomhus! 

IMG_5837.JPG

Den gröna trenden är som sagt stor - både till färg men också vad gäller att odla saker! Men det är också färg, färg och färg som gäller.

IMG_5833.JPG

In med mer gröna växter i inredningen - det är både vackert och bra för luften också. Den aspekten ska man inte glömma bort.

IMG_5849.JPG

Eller så låter man det blomma på servisen - den här är designad av brittiska Ted Baker för Briscapo och visst känner man riktigt den där engelska trädgården med massor av väldoftande rosos, humlor som surrar runt och ett fikabord som dukats upp under ett träd.

Lovely!

IMG_5848.JPG

Bland nyheterna fanns även det här finstämda grå djur- och naturmönstret från klassiska märket Spode. 

IMG_5847.JPG

Vi fortsätter med mönster. Jag gillar ju Indiska - där tycker jag att man kan hitta en hel del bra! Blev väldigt förtjust i den här lampan som passar fint in i ett barnrum.

IMG_5846.JPG

Blev också väldigt förtjust i Photowall-mönstret på väggen bakom skrivbordet med de lika snygga ljusstakarna från Jotex - om är härligt studsvänliga om man ser det hela ur barnperspektiv och det gör vi ju här!.

Tack Polhem PR för titten!