Finfredag!

IMG_5867.JPG

Min är dessvärre både snuvig och bihålebultig. Morr! Brukar dock försvinna med Nasonex och lite extra vila. 

Klämmer till med en trevlig frukost också - här fattas bara de två äggen som kokade i kastrullen när bilden togs. Kaffet dricks ur ljuvlig mugg från Rörstrands Swedish Grace som har vandrat in hos oss. Ska även komplettera med frukostskålar från samma märke eftersom de vi haft har gått sönder under småbarnsåren. Några äggkoppar har jag dock inte sett?

Den blå tallriken är ur serien Blå Eld (arv), den fina brickan är från Indiska och ljushållarna från HM Home. Det prickiga glasunderlägget kommer från ROOM och har många år på nacken. Älskar de glada prickarna!

Under dagen kommer det upp vår- och sommarinspiration i bloggen och jag har dessutom ett trevligt vintips på gång så håll utkik!

Önskar er en underbar fredag och glöm inte att i morgon är sista dagen att tävla om lyxiga chokladaskar från Anthon Berg!