Pang!

residence.jpg

Ni som hängt med här länge vet att jag är en magasinjunkie utav dess like men också att jag är rätt ombytlig emellanåt. Min läslista är både konstant (hej Family Living, Allt i Hemmet, Living ETC, Elle Interiör och Elle Mat & Vin) och mer rörlig (Sköna Hem, Plaza). Och så är det de som åkt ut och inte saknas alls (Hus & Hem, Lantliv). 

Residence hängde länge med i den första kategorin - mycket på grund av att jag gillade den blandning som dåvarande chefredaktören Mårten Nihlén hade i själva innehållet. När han slutade ja då tappade jag bort mig lite och köpte något strönummer men blev liksom inte krokad. Och när jag rensade bland högarna här hemma förra året då rök alla mina gamla nummer av tidningen - skoningslöst! 

Mathias bara gapade av förvåning!

I går slog jag dock till på senaste numret - föranledd av att vi behöver fixa vårt sovrum. Men istället hittade jag den mest fantastiska lägenhet inne i tidningen - en sådan där med en känsla som bara skriker JAG; JAG; JAG!

Ja, jag fick världens inspirationskick av det enda reportaget och nu galopperar det i huvudet för plötsligt har saker som jag har funderat på liksom trillat på plats!

Det här numret kastar jag aldrig...

(bild från Residence)