Mellandagarna

IMG_3784.JPG
IMG_3765.JPG

I dag har vi haft en solig utedag i snön - det finns så pass mycket att det går att åka pulka i närheten av huset. Så vi drog på oss det varma artilleriet och hämtade åkdonen från förrådet.

I backen fanns en hel hög med andra barn och det dröjde inte länge förrän det byggdes långa pulkatåg som slingrade sig ner för backen under förtjusta skrik.

När kinderna blossade rosa och tårna började att känna av kylan traskade vi hemåt. Mathias gjorde våfflor (glutenfria från Smilla Luuks senaste kokbok!). Jag tände ljusen och plockade fram chokladpinnarna med mini-marschmallows som jag köpt i den lokala chokladaffären precis innan jul. Värmde havremjölken och rörde runt tills att chokladen smält samman och serverade den varma drycken till två glada vinterbarn. 

Mysigt!