Julstämning i huset

IMG_3581.JPG
IMG_3538.JPG
IMG_3537.JPG
IMG_3549.JPG
IMG_3550.JPG
IMG_3559.JPG

Nu känner vi julstämning här efter att granen har kommit på plats. I natt slog även de vita amaryllisarna ut på bänken i köket och tillsammans med julgruppen (present från Mathias jobb), clementinerna, dörrkransen (Mio) och förstås också de stora adventsstjärnorna landar det plötsligt i kroppen att det snart är jul.

I år är granen dessutom fylld av ömtåliga julkulor - de barnvänliga (läs studsvänliga från IKEA) har fått stanna kvar i jullådan. Jag har äntligen kunnat hänga upp tolv vita, droppformade kulor i tunn glaskeramik från ROOM - ett sådant där härligt reafynd som jag gjorde för elva år sedan.

Förra året reafyndade jag även fyra hängande julpaket (glaskulor) från samma ställe. 

Vår gran har en vit- och silvrig bas med diverse kulor som vi köpt på oss under åren och även en handfull gammeldags sidenkulor som jag ärvt av min mormor. Längst ner i granen har barnens egengjorda smällkarameller från deras dagisår en given plats. Här kör vi inte med någon minimalistisk approach!

Hur går det med ert julpyntande?