Små detaljer och ett udda utrymme

IMG_3418.JPG

Under vår öppna trappa upp till övervåningen finns husets mest outnyttjade utrymme. Just nu står vårt vita PS-skåp där, som innehåller sällskapsspel och min gamla CD-samling. Den älskade blockfärgade lampan från min uppväxt och lite andra detaljer lyser upp det hela och det är väl inte helt galet.

Jag gillar verkligen kombinationen av vitt, svart/grått och så den knalliga lampan i orange som en glad kontrast.

Men det är inte optimalt utnyttjat och här väntar ett fix framöver. PS-skåpet ska upp till Gilberts rum så fort att det är ommålat. Det kommer att passa perfekt i hans blivande tweenierum. Där kan han ha allt som hör ihop med sina spel, surfplattor och andra elektroniska grejer. 

Under trappan vill jag ha en lång rad med vita skåp/lådor där vi kan förvara allehanda vardagsprylar. Ett tag var jag inne på att köpa IKEA:s långa byrå Nordli men när jag såg den i butik insåg jag att den, precis som med lite för många av deras andra vita möbler, har en ljust gulaktig ton som jag vill undvika.

Nu lutar det snarare åt det här!