Matbord från Bloomingville?

Bloomingville.jpg

Ett nytt matbord är vi som sagt på jakt efter efter att ha haft samma oljade ekbord i 14 år. Ett bord som stått mot småbarnsåren med respekt. Att byta mitt i hackandet och kladderiet har känts onödigt.

Nu när möbelfönstret öppnat sig ser jag plötsligt matbord överallt. Vi människor fungerar ju så psykologiskt och det är ju rätt häftigt faktiskt.

Vårt nya bord ska i alla fall vara vitt, två meter långt och passa med våra Y-stolar i ek och förstås också fungera i vårt 60-tals-hus. Och det får inte heller vara för klumpigt eller se ut som ett konferensbord. Tidlöst modernt är nog det jag är ute efter!

Det här bordet, som kommer från Bloomingville, checkar av på alla punkter så nu ska jag ta ett litet prat med Mathias och checka av vad han tycker?

Ps Hurra, Mathias tycker om det också!!!

(bild från Bloomingville/Confidentliving)