Häck väck hemska hosta!

IMG_4226.JPG

Bye bye knashelgen! Där vi fått ställa in planerat fredagsmys med kompisar till Gilberts besvikelse eftersom hans kompis skulle komma. Där jag missat både Violas sista danslektion (föräldrarna får titta på), basketträning och ett biobesök.

Allt på grund av en envis hosta som hållit mig vaken om nätterna och väckt hela huset. Den har kommit och gått ett tag nu och är förstås som värst på kvällar och nätter. Men någon feber eller annat i förkylningsväg har jag inte - jag låter bara som en ilsket skällande hund på repeat.

Jag har legat vaken uppstagad av en massa kuddar, smygtänt en lampa och tråksurfat på telefonen i väntan på att somna om. Hostat in i kudden för att inte väcka de andra och oroligt undrat när revbenen knäcks.

Blä!

Tur att det har funnits goda ostar i kylen och nya avsnitt av The Knick (se den!) och Homeland på HBO Nordic och förstås Julkalendern på SVT.

Soffan har varit min bästa vän kan man väl lugnt säga!