Bara fantasin sätter gränser

IMG_4162.JPG
IMG_4228.JPG

Jag fortsätter med lite tillbakablickar i mitt eget bildarkiv och bjuder på ett fiffigt dukningstips inför julen. Ursprungligen från en pressvisning hos Photowall när tapeten Nature Calling lanserades i slutet av november förra året.

Den här dukningen, med en tapetlängd i mitten, känns både modern och traditionell på en och samma gång. Med de ljusa färgerna, det grafiska tapetinslaget som ändå är naturromantiskt, skira blommor och rustikt grönt och till sist det som ger julkänsla (kanelstänger, tända ljus etc).

Så har ni någon härlig tapetrulle kvar från någon renovering då har ni kanske något unikt att använda till jul- eller nyårsmiddagen. 

Själv vet jag på rak hand att jag har ett par olika tapetmönster någonstans ute i förrådet...