En vass helg

vass.jpg

Den började lite småtrevande med bortfall i form av ett stycke man som var på företagsmässa med efterföljande middag i fredags kväll. Mamman fick fredagsmysa lite själv med barnen som ställde upp i ungefär tio minuter (medan de åt upp kycklingklubborna och guacamolen). Sen försvann de iväg för att spela på sina surfplattor och skratta ihop där uppe.

När Mathias väl kom hem halvsov jag i soffan och det var bara att gå raka vägen i säng. Inte för att jag var extremt utmattad - snarare lite uttråkad. Det är roligare med kul sällskap helt enkelt.

Men vi har tagit igen det hela sedan dess och hade en riktig toppendag i går, med både kompisar och familjen. God mat, lite roliga inköp, aktiviteter och som en bonus fick vi vuxna en hel helgkväll ihop utan gnäll, tjafs eller tjat. Vi behövde inte ens natta dem - Gilbert och Viola somnade i varsin ände av Gilberts säng.

Till råga på allt har vi fått TVÅ lugna sovmornar - det är ju så att man vill nypa sig väldigt hårt i armen.

Halleluja!