Cider i glaset till ostbrickan

IMG_2385.JPG

Snart är det helg igen. Veckorna bara rusar fram nu känns det som och man har fullt upp med vardagens alla måsten. Sen behöver inte alla måsten vara tråkiga för det. Det blir lite vad man gör det till också.

Ett av mina nya måsten är det glutenfria knäcket från Friends of Adam, med massor av frön och smaksatt med vallmofrön och chili. De säljs i vanliga matbutiker och tillhör numera mina standardinköp. Knäckisarna passar nämligen lika bra på vardagsmorgonen som till helgens ostbricka. 

Och eftersom  det är fredag och ni säkert är ute efter något gott i kväll så levererar jag ett kanske något oväntat dryckestips till den där ostbrickan och annat god plockmat. 

Prova en torr cider från Normandie i Frankrike, där man gör kvalitetsprodukter. Det är riktig cider alltså, som dessutom är ekologiskt producerad. Och ytterst matvänlig.

Här är mitt tips!

Ha en härlig helg alla fina läsare.