Jotex visar våren

IMG_3236.JPG

I förra veckan hade Jotex sin vårvisning med fokus på framförallt textilier, där företaget har en lång historia bakom sig. Men det fanns också en del möbelnyheter som ni ska få ta del av.

Här syns en kommande favorit - den nätta tvåsitsiga soffan i en ljuvlig blekblå ton. Jag älskar att vi använder oss av allt mer mindre möbler i våra hem, som ju också krymper. Vi bor allt mindre på grund av bostadsbrist och urbanisering och det ställer krav på möblemanget.

Sen tycker jag att det är lättare att få till "myset" i ett vardagsrum om man sitter vända mot varandra i stället för på rad, som det ju ofta blir i en stor soffa

IMG_3239.JPG

En annan nyhet - sammetskuddar i pastillform. How cute! 

IMG_3238.JPG

Mycket snygga mattor också. Den här diggar jag lite extra mycket!

IMG_3237.JPG
IMG_3241.JPG

De populära sittpuffarna kommer i fler färger som den här blå varianten. Den fina blå- och vitmönstrade filten är en annan favorit bland nyheterna.

Man får akut sommarlängtan när man ser den!

IMG_3245.JPG

Och så en trevlig nyhet som gäller barnsortimentet. Här storsatsar Jotex på hållbara bäddtextilier, det vill säga miljövänligt framställda genom hela kedjan. Det applåderar vi lite extra i den här bloggen. Här syns ett sådant barnset, men det kommer fler varianter framöver eftersom allt ska bytas ut. Sortimentet ska täcka ett spann av åldrar - från bebis till tweenies.

IMG_3240.JPG

Andra Brodin stod för stylingen och det kändes verkligen vårlikt i visningslokalen. Precis det man behöver när det regnar och är grått.

Tack Polhem PR/Jotex för att jag fick kika in i framtiden en sväng!