Adventshelgen

IMG_3225.JPG
IMG_3229.JPG
IMG_3191.JPG

 

Helgen har varit milt sagt intensiv här. Det har gått i ett sedan i torsdags kväll då jag inledde med en helkväll med ett gäng andra mammor som bor i Österskär. Hur roligt och mysigt som helst - vi skrattade så att vi grät och kom inte hem förrän halv två på natten. 

Hela fredagen var sen fullspikad förstås och sen blev det ännu en sen kväll med tacos hos kompisar, nu med hela familjen. Fick ta en snabb powernap sent på fredagen för att orka med att vara uppe igen. Men vad gör det när man har trevligt!

På lördagen var det TVÅ dansshower med Violas dansskola och därefter skulle Mathias ut med ett gäng pappor. Än en gång blev klockan halv två...

Så i går, på första advent, då sov vi först ut ordentligt och bullade sen upp med en soffrukost framför Downton Abbey. Vi hade en riktigt lugn hemmadag och passade på att gå all in med myset och julgodiset. Knäck, kola och choklad i långa banor och upp med stjärnor och ljusstakar.

Godisfavoriten blev en en kola smaksatt med honung, ingefära, citron och havssalt som ni ska få receptet på nu i veckan. 

Ciao!