Ett års förändring?

IMG_4201.JPG

Snart är november över och när jag satt och tittade på bilder från samma tid förra året slog det mig att det både har hänt massor och samtidigt är det som det alltid varit. I någon slags märklig mix av framåtsteg, bakåtskutt och någon gliring åt sidan här och där.

Som med vårt vardagsrum - där det egentligen hänt en hel del inser jag när jag tittar på den här bilden. Fönstren är utbytta eftersom de gjort sitt. Den luggslitna chokladbruna ryamattan, en gång när kompis med en blekturkos loungesoffa, har åkt till de sälla jaktmarkerna.

Det lilla vita barnbordet med  två stolar, som dignar under barnpyssel, har också försvunnit liksom högarna med gamla magasin.

Rottingstolarna är kvar men står nu vända mot oss framför ett nytt vitt soffbord ovanpå en svartgråvitblårandig matta. En stor palm har också tillkommit. Här på bilden var vi fortfarande bordslösa efter att ha kastat ut vår sönderblekta, grå jättesoffa. Det var lite vilda västern helt enkelt!

Men annars är ser det ut som vanligt och nu till helgen kommer de vita stjärnorna upp igen.

Välkommen advent!