En sorgens dag

paris.jpg

Vi satt uppe i går kväll, jag och Mathias. Precis som vi brukar göra på helgen. Åt franska ostar, drack ett glas franskt vin och hade köpt macarons från franska matkedjan Picard. Satt till och med och kollade på en tv-serie som utspelar sig i Frankrike.

Då kom nyhetsuppdateringarna på Twitter om det hemska som skett i Paris. När vi gick och lade oss sent i går insåg vi att det inte skulle bli roligt att gå ut på nätet i dag. Det var med en klump i magen som man vaknade i morse och grep efter telefonen.

Jag minns fortfarande när vi satt på mitt gamla jobb och såg två flygplan skapa kaos i USA. Eftersom jag jobbade med nyheter då och satt mitt i det dagliga flödet så följde vi allt som hände otroligt intensivt. Det kommer jag att göra nu också.

Det är en sorgens dag!