Gilberts rum 2.0

IMG_2293.JPG

Gilberts rum står på listan över vad som behöver få sig en liten översikt. De växer ju och behoven förändras hela tiden. Jag har hela tiden försökt att inte hamna i barnrumsfällan, där man inte tänker långsiktigt kring form och funktion utan arbetar med en bra grund som de kan växa med.

Men sen finns det ju det där som heter slitage. Eller tidens tand. Spår av barnen och deras kompisar vilket ju är helt naturligt.

Alltså är steg ett att fräscha upp väggarna i Gilberts rum och även se över det vitmålade plankgolvet. 

När det är gjort kommer vi att göra några smärre justeringar i möblemanget och flytta på det som bättre fyller ett behov någon annanstans. Bland annat ska jag plocka ner de tavellister som sitter på två ställen och göra rum för en ordentlig arbetsbänk mellan två väggar. 

Dags att färgspana igen alltså!