Mina favoritbloggar

IMG_7467.JPG

Jag älskar sociala medier lika mycket som jag njuter av att få bläddra i blanka magasin. Jag tycker att det finns otroligt mycket bra digital inspiration där ute som kompletterar det månatliga blädderiet.

Förutom att jag följer en massa inspirerande människor via Instagram så har jag förstås också några bloggfavoriter inom inredning som jag kikar in hos varje dag.

Husligheter hos Sköna Hem - en otroligt snygg och proffsig blogg om inredning med en väldigt varm och förlåtande ton.  Mer fokus på inspiration än att haka på alla trender som finns och det passar mig jättebra.

Husligheter hittar ni här!

Malin Perssons blogg - den före detta världsmodellen och numera stylisten som bor i fantastiskt hus och har en blogg som får en att drömma om andra länder fastän hon bor i Skåne. Älskar människor som vågar ta ut svängarna som hon gör och ändå bibehålla stilen. 

Malins blogg finns här!

Starwoman hos Damernas Värld - som väl måste falla inom kategorin ljust & fräscht, men med ett väldigt mysigt familjefokus. Jag har följt Anna från att de flyttade in i Stockholm till en lägenhet i Sjöstaden, via bebisar som kommit och sen nya flyttar, först till ett hus i Enskede och nu till jättevillan utanför stan. Som jag nog inte är den enda att flåsa över. 

Starwoman hittar ni här!