Ett glassigt fredagsmys

IMG_2219.JPG
IMG_2215.JPG
IMG_2216.JPG

I går kväll knackade det på dörren och utanför stod ett glassbud med tre dessertglassnyheter från GB Glace. Eller nyheter, det är tre klassiska glassar (Lakritspuck, 88:an och Nogger) som nu finns i större förpackning pimpade med extra mycket av det som gör smakerna.

Det blev ett glassigt fredagsmys helt enkelt! 

Jag siktade snabbt in mig på lakritsglassen och passade på att lägga på lite annat också. Vi hade hallon i kylen och kombon lakrits och hallon är bland det godaste jag vet. Sen grävde jag lite i godisskålen och lade till en Marianne-karamell som mortlades lite lätt och toppade med en dumlekola.

Det blev supergott med vaniljen, lakritsen, de syrliga hallonen, minten från Marianne-karamellen och den mjuka chokladen. 

Viola slog till på en skopa 88:an med dumlekola och Nogger-glassen sparas till den bortresta pappan. Det är nämligen hans favorit!