Ordning och familjereda

garage2.png
garage.png
slangen.jpg

Alla som har ett perfekt organiserat förråd/garage räcker upp en hand?

Själv får jag gå och ställa mig i ett skämshörn tillsammans med Mathias för vi har sannerligen inte lyckats få till det här i vår familj.

Verktyg, julgrejer, badsaker, bollar och trädgårdsprylar som visserligen finns där ute i förrådet, men så superorganiserat är det inte. Vi har liksom inte gjort själva grunden utan utgått från de hyllor och krokar som redan fanns när vi flyttade in.

Men jag tänker flytta om och göra upp en detaljerad plan för hur och var vi ska ha det allt som behöver förvaras. Jag är övertygad om att det går att få bort hälften av prylarna med lite smart tänk. Slippa snubbla över en förrymd badboll eller leta i evighet efter något som sen visar sig ligga på ett fullkomligt ologiskt ställe.

Nu är det bara halvfixat och det funkar liksom inte!

(bilder från Apartment Therapy)