Ja, bara du är varm!

IMG_2388.JPG

Det här med kläder alltså och att ha en envis dotter. Jag vill att hon ska ha en vilja och formulera sina egna tankar samtidigt som det gäller att se till att barnet i fråga inte fryser eller blir blöt. En inte helt enkel ekvation.

Dealen är - Viola får bestämma färger/mönster/kombinationer bara hon har rätt ytterkläder på sig när det är kallt och blött.

Som nu när det är frostigt på mornarna. Då åker fleecen på, men de svarta varmfodrade gummistövlarna är det däremot lite si och så med. Fröken envis vill helst bo kvar i sina tunna basketkängor fastän hon blir kall om fötterna.

Tjafs, tjafs, tjafs!

Här är stövlarna på i alla fall. Men bara för att de passade så bra med de svartvita tightsen och den mjuka vita klänningen med svarta zebror på.

Strategisk lösning: Köp bara svarta och vita kläder till barnet!