Plötsligt satt den där och flinade

IMG_5036.JPG

När vi var i Mio-butiken och köpte vårt soffbord sprang jag på något som både var bra och dåligt. Bra för att jag blev så glad av att se det, men dåligt för att jag vet att det är kört att få tag på.

Jaha, vad pratar hon om nu då?

Ett tapetmönster förstås. Från en kollektion som inte finns längre och som jag djupt ångrar att jag inte köpte några rullar av när den fortfarande fanns. Den hade varit spot on uppe i vårt teverum.

Tog i alla fall en bild på tapetväggen och här har ni den - ett fantastiskt grafiskt organiskt mönster från Eco Wallpaper som inte produceras längre. Den känns väldigt mycket William Morris, fast med en skandinavisk touch!

*stor dramatisk suck*

Men så lade jag ut min bild på Instagram och taggade några tapetproffs med frågan om vad mönstret heter (glömt detta) och även vem som tillverkat den (hade bara en dimmig tanke kring det).

Och se där - tydligen har mönstret återlanserats hos Eco och ingår nu i kollektionen Eco White Light om än i en blekare utformning (vit) och någon slags blek grå färg. Jag får väl kolla in den ordentligt, men det känns svårt att trilla dit för en blekare kopia om sanningen ska fram. Mönstret syns ju knappt!

Om ni på Eco mot all förmodan ser detta blogginlägg - kanske dags att plocka fram den här färgsättningen igen? För jag ska väl inte behöva åka till Mio-butiken och be att få köpa med mig en hel vägg?