Några spännande nyheter från IKEA

ikea3feb15.jpg
ikeafeb15.jpg
ikea2feb15.jpg
ikea4feb15.jpg

IKEA kommer med ett antal nyheter i februari och här har jag tagit fram mina egna favoriter! Taklampan i vitt/koppar som syns på de två första bilderna, de fina förvaringskorgarna och det mörka matbordet.

Det sistnämnda måste jag verkligen spana in - nytt matbord står nämligen på inköpslistan! 

Förresten vi har äntligen hittat och faktiskt också köpt ett nytt soffbord och det under mellandagsrean dessutom! Borde få någon slags inredningsmedalj för det. Herregud, vad folk det var! Först värsta kön inne på Mio för att prata med en expedit och sen fick vi sitta tjugo minuter i bilen innan vi kom ut från parkeringsplatsen.

Nu håller jag mig borta från reor ett tag...det är INTE min grej! Och då var ändå barnen otroligt snälla för en gångs skull. Även de borde få varsin tapperhetsmedalj.

(bilder från IKEA Fans Sverige på Facebook)