Nyår och 2015

nyår.jpg

Önskar alla en god fortsättning på det nya året! Hoppas att ni hade det bra på nyårsafton? Det hade vi och ovan ser ni dukningen som i år bestod av ärvd vit linneduk (tack mormor!), massor av ljuslyktor i olika varma färger, de nya vita Mateus-tallrikarna toppade med mörkt blå förrättstallrikar från den ärvda Blå Eld-servisen (tack farmor!).

Känns alltid extra kul att duka inför just nyår. Ta fram ur skåpen och mixa gammalt och nytt. Fixa ljus, blommor och klura ut en meny.

Matmässigt blev det väldigt klassiskt på tallrikarna - löjromstoast till förrätt, oxfilé, hasselbackspotatis och egengjort vitlökssmör till varmrätt och sen en italiensk citronglass toppad med färska hallon som dessert. På det körde vi champagne rakt igenom (ja, det kan man absolut göra!) eftersom det är så gott. 

Kom i säng halv tre och gjorde inte särskilt mycket dagen efter. Typ ingenting...ha ha!

Önskar er en fin fredagskväll och helg och ett 2015 att se fram emot!

Tjing!