God Morgon!

gilbert.jpg

Så här såg det ut i morse hos oss. Som det brukar göra på vardagarna - barnen knorrar när de ska upp (Gilbert och Viola), det tjafsas om kläder (Viola) och om att man får läsa mer sen (Gilbert) medan vi rusar runt i bakgrunden och försöker se till att allt är med och att barnen får i sig frukost (båda).

Puh!

Helgen har varit härlig men intensiv. Två barnkalas, en ny soffa med påföljande ommöblering samt terminsstart på Violas dansskola har vi hunnit med. Det ångar på för fullt nu!

Ja, vi har faktiskt möblerat om i vårt vardagsrum och gjort oss av med vår gigantiska sönderhoppade soffa (modell Cadillac - men man sover skönt i den!) till förmån för en nättare variant som står i en annan del av rummet än tidigare. Soffan kom på plats i lördags förmiddag efter en heroisk bärinsats av Mathias och hans kompis.

Med soffan följde en del spännande bieffekter som jag får redovisa senare. Men bra blev det. Nu saknar vi bara ett passande vardagsrumsbord och lite småsaker.

Men det får komma när det kommer - det är ju min inredningsfilosofi!

Ha en fin dag alla!