Jotex jul

IMG_2416.JPG

Nyligen hade Jotex sin julvisning och jag var där förstås för att titta på textilier, dukningar, mönster och färger - kort sagt inspiration inför den kommande vintersäsongen!

IMG_2408.JPG
IMG_2440.JPG

Bäddningen ovan var en favorit hos mig - där trenden med vitt, grått och naturfärgat snappades upp och gavs en liten julig touch också! Det här kändes väldigt mycket Ernst - lite rustikt romantiskt med mycket naturkänsla!

Snyggt!

IMG_2406.JPG
IMG_2429.JPG

Den vackra nyårsdukningen (eller juldukningen för man måste ju inte duka med rött då!) föll jag också för. Mycket för att jag gillar den här varma men ändå rena stilen. Jag gjorde en egen nyårsvariant på just detta för några år sedan, med vit linneduk och guld- och silveraccessoarer som stjärnor och serpentiner.

Det blir väldigt effektfullt och är lätt att få till! Jag älskar ju som bekant att duka snyggt.

IMG_2409.JPG

Mycket mönster är en annan tydlig trend nu, så också hos Jotex. Här visade man dessutom en säng bäddad i bästa Prinsessan på ärten-stil, som kanske är mer visuellt effektfull än familjelivsfunktionell. 

Tack Jotex och Polhem PR för att jag fick komma och kika!