Grilla i tangotakt

grillkväll14.jpg

Vilken helg vi haft! En maximalt inbokad sådan som föll ut på ett fantastiskt sätt. Vi hade bjudit vänner hem på grillmiddag i lördags och dagen efter var det dags för sommarens Skansen-besök med två andra familjer. Och vi har dessutom firat tolvårig bröllopsdag.

Blommorna ovan är från min fina man och eftersom grillkvällens tema var lite åt det latinska hållet - med ordentliga köttbitar och gott Malbec-vin från Argentina - kunde jag inte låta bli att leka lite. 

Och så ett vintips! Missa för allt i världen inte de röda vinerna på druvan Malbec från Argentina - prisvärda kvalitetsviner som är fantastiska grillviner i stil med Zinfandel och Syrah/Shiraz-viner. Kolla efter följande på etiketten/Systembolagets hemsida: Mendoza (Cuyo) eller som ovan Salta som båda är kvalitetsregioner i Argentina.

Caramba!