Det kommer mera

livingetcny.jpg

Pust, vilken vecka! Full fart på alla fronter samtidigt så här direkt efter semestern. Allt ska fixas och dras igång samtidigt känns det som. Jobb, skola, dagis, kalas och planering.

I dag är det dags för Gilbert att ha sitt kalas. I morgon ska vi till min lillasyster och fira deras äldsta tjej, hon som bara är elva dagar yngre än Gilbert. 

Jag har också spikat några kul bloggrejer och ett spännande seminarium. Nästa helg ska min pappa ha 80-års-kalas (världens piggaste åttioåring för övrigt!) och jag och Mathias ska även gå och se Trollflöjten på den skärgårdsscen som finns här i kommunen, ett samarbete med Operan i Stockholm. 

I det lilla ser jag fram emot det nya numret av Living ETC och väntar också på att Family Living ska dyka upp i brevlådan så klart!

Lite kliar det allt i att få fixa med lite saker i hemmet...

(bild från Living ETC)