Vi har en blandning...

poster1.JPG

Det här vad man väljer att ha i sitt hem, stilar man gillar och de inköpsmönster man har - sådant intresserar mig jättemycket! Inte för att det finns några rätt och fel utan för att vi alla är olika.

Själv älskar jag att ha ögon i nacken och hålla utkik på alla möjliga ställen efter saker som fyller en funktion eller har ett estetiskt värde i mitt hem. Det är alltifrån dyra affärer och möbelkedjor till auktionssajter, Blocket och enkla loppisar. Min radar är ständigt på kan man säga.

I bakhuvudet har jag en grundskiss på hur jag vill ha det hemma, vilken känsla det är jag vill förmedla och hur det ska vara för att jag ska trivas. Den är som en kompass som tar ut riktningen - därefter kommer innehållet och sen kan det dunsa in lite hur som under processens gång. Det beror lite på vad jag snubblar över.

Att hetsa iväg och handla in allt på ett och samma ställe är inte riktigt min grej. Det är lite av en sport för mig att få ihop de lösa trådarna och jag njuter verkligen av att ha det så. 

Alltså är vårt hem det som postern från Inredningscitat (och som vi naturligtvis har också har själva...ha, ha!) basunerar ut: En mix av lite allt möjligt som tillsammans bildar en mysig helhet.

Mitt hem där jag trivs och som nog aldrig blir riktigt klart.

(bild från Inredningscitat)