Vid sidan om sängen

IMG_9897.JPG

På min sida av sängen huserar det lilla kinaskåpet - mitt Blocket-fynd som först stod i hallen men som passar bättre som sängbord. 

Och en redig hög tidningar finns också där förstås...

IMG_9896.JPG

På den andra sidan ser det annorlunda ut och tavlan avslöjar vem som sover här. Vår bordsfläkt - aka "Den gravida kvinnans räddning" bor också här. Hen har inte behövt jobba lika mycket sedan vi blev med AC i huset men den är ju så snygg så den får stanna.

"Mamma, jag vill också ha en egen fläkt i mitt rum men den ska vara turkos!", sade Viola när jag frågade om paketpreferenser inför födelsedagen.

IMG_9891.JPG

Även jag har en ekbyrå (vi har inte renoverat sovrummet än och därför hänger våra gamla möbler kvar) på min sida av rummet. Där mannen skyltar med sina golfpreferenser tar jag till inredningsbiten och kontrar med ett möbelmotiv. 

Barnen är rätt roade av våra sovrumsdekorationer. Viola tycker att jag liknar den golfande damen i kjol och Gilbert brukar roa sig med att spana in de roliga sittmöblerna och har redan deklarerat att pussmunsoffan är perfekt för hans rum.

Ha!