Höga klackar och coola isprinsessor

IMG_0341.JPG

Nyligen hittade jag en kartong längst bak i min garderob. Fylld av gamla festskor från den tid då vi var barnlösa och mina fötter var en halv skostorlek mindre. Viola blev överlycklig och klapprade runt i skorna. Får lov att spara skosamlingen tills att hon är stor nog att ha sådant på riktigt.

Lite minnen måste man ju ha!

Snart fyller både Viola och Gilbert år och en present har jag redan hittat till unga fröken. En ny kalasklänning eftersom den gamla är för liten. Viola har även fallit som en fura (första gången!) för en Disney-figur i form av en isdrottning så det lär det blir något som går att koppla till filmen Frost/Frozen

Viola sjunger som besatt framför filmen och tycker att Elsa är världens coolaste som kan göra is och är vacker på en och samma gång. Hon är helt såld!

elsafrozen.jpg

Viola kör sing-a-long framför filmen Frost medan jag får försöka att göra en Elsa-fläta.