Bokbeställning a'la Lotta

skogen.jpg

I veckan lade jag en bokbeställning och fick till en rätt eklektisk blandning inser jag nu. Fakta, psykologi, livsstil, ungdomlig skönlitteratur och lite spänning också...

Ovan syns Sarah Sheppards senaste bok om skogen. Hon gör fantastiska böcker, både i text och bild, om dinosaurier och kartor som mina barn verkligen gillar. Hoppas alltså mycket på denna bok.

Sen blev det förstås Denise Rudbergs nya kokbok, Nina Åkestams viktiga bok om meningen med livet, Viveca Stens senaste Sandhamns-deckare som jag absolut inte kan vänta på att den ska komma i pocket OCH den mest oväntade - en ungdomsroman i tre delar. Bara för att jag är så nyfiken av mig och måste läsa allt av Denise.

Här snackar vi blandad  och härlig sommarkonfekt!

(bild från Sarah Sheppard)