Oj måste fixa del 2

IMG_9895.JPG

Trots att vi fått ändan ur vagnen och fått upp ett gäng tavlor (Gilbert fick en fin svartvit tavla med en gammal sportbil) på väggarna är fixalistan fortfarande lång. Närmaste tiden ska några projekt avslutas (hej gästtoaletten och matrummet!) och andra dras igång (byta stuprör på fasaden på framsidan och lägga ny golvfog på ett ställe i hallen).

Och sen vill jag måla om allrummet på övervåningen, ta tag i trapprenoveringen och klura på en framtida lösning för hur vi ska göra om på framsidan av huset. I fuldelen av trädgården så att säga.

I dag ska vi sätta upp en ny taklampa som jag har sniffat upp på Blocket och som Mathias ska säkra under dagen. Det finns fyra olika potentiella platser där den kan passa så det ska bli spännande att se var den hamnar någonstans.

*En sak i taget, en sak i taget*