Helgtankar

IMG_1119.JPG

Ja, den här veckan blev inte riktigt som jag tänkt, men nu börjar man vänja sig vid att livet då och då kastar en väldigt sned boll som man förgäves försöker att fånga. Jag är bra på att samla ihop och räta upp i kriser, att ta ut en riktning och sätta upp en plan. Rationellt och strategiskt analyserar jag och prioriterar vad som ska göras och vad jag bedömer som onödigt i sammanhanget.

Nu finns inget sådant. Det finns bara en väldig massa känslor som bultar och tränger på och tankar på vad min älskade vän går igenom nu. I natt drömde jag faktiskt att jag dammsög upp en jättestor och elak insekt. Den såg ut som en blandning mellan en hummer och en geting!? med vassa klor och tagg där bak. När den försvann in i dammsugarröret kände jag en tillfredsställelse över att ha löst problemet. Men den kom förstås krypande ut igen och gick till attack.

Någonstans där vaknade jag med ett svettigt ryck.

Helgen du är så välkommen och jag ska krama ur dig allt jag har. Mannen och barnen har jag nog redan kramat sönder. Vännerna är aldrig mer än ett telefonsamtal eller sms bort och det känns skönt. Men det svider i min själ just nu. Hårt.

Tack ni som mejlat och hört av er med liknande erfarenheter - det betyder mycket ska ni veta! 

Önskar alla en härlig helg!