Hösten hos Jotex

IMG_9511.JPG

I veckan fick jag titta närmare på höstinspiration från Jotex - det klassiska postorderföretaget med hela 50 år på nacken. Prisvärd kvalitet är deras nya ledord.

IMG_9512.JPG

Lampan ovan föll jag för direkt. Men så är jag också ett belysningsfreak som ni vet! Den tror jag ska få en plats i taket i vårt sovrum...

IMG_9503.JPG

Ovan syns ett av visningens teman som drar åt lyxig fransk känsla och dämpade, feminina kulörer.

IMG_9510.JPG

Och den lite mer industriella looken syntes med mycket fina linnestrukturer i textilierna. Den här sängen såg verkligen inbjudande ut!

IMG_9507.JPG

Varumärket Huntingdale syns ovan, där Ralph Laurens klassiska och rustika stil agerat inspiration för sängkläder i flanell och kuddar med motiv av vilda djur i jordnära toner. Det var intressant och lite konstigt att känna på dessa samtidigt som Stockholm kokade av värmeslag. 

IMG_9499.JPG

Himmelsängen är bäddad med varumärket Hedda, som står för det naturliga och enkla. Jag kände på dessa textilier och konstaterade att de var väldigt mjuka och sköna. Och med riktiga knappar som håller täcke och kudde ordentligt på plats. Finns inget värre än när de flyttar på sig under natten.