Där satt den!

IMG_3577.JPG

Jag hoppas ni har njutit ordentligt av helgens värmebölja? Det har vi i alla fall. Livet har äntligen flyttat ut på altanen och i trädgården igen. Frukost, lunch och middag. Studsmattan, cyklarna och lekparken med kompisar för Gilbert och Viola och lite trädgårdsjobb för oss vuxna.

När Viola försvann upp i skogen med några små vänner kom Gilbert på att han ville åka till simhallen med pappan. Kanske blev det för varmt? Gilbert var i alla fall väldigt påstridig.

Och hem kom sen en son som strålade av glädje. För han hade tagit det där allra sista steget på simtrappan och slängt puffarna på eget bevåg. Vågat lita fullt ut på sin kropp, något som tar lite extra tid för honom och alltid har gjort. Han är Mr Försiktig och vänta in himself när det gäller sådant här.

"Gilbert dök, simmade och slog volter under vattnet", säger Mathias och strålar lika mycket han.

Yes!