Pastelliga påsknyheter från Anthon Berg

IMG_8735.JPG

Nu är det inte långt kvar till påsk! Vi har återigen fått testa på nya produkter från Anthon Berg, den här gången i form av en hel radda pastellfärgade påskägg i olika smaker.

Nyheter för 2014 är minimarsipanägg och marsipanägg med lakrits respektive nougat. I påsksortimentet finns även mandelägg, chokladägg, dragerade chokladägg och stora marsipanägg som även finns smaksatta med lakrits eller nougat.

Mina absoluta favoriter är de små spräckliga chokladäggen med lakritssmak och en mandel i mitten. Galet goda hälsar jag som älskar alla de tre beståndsdelarna. Fogar man ihop dem blir de tre gånger så goda förstås. 

Förutom att äggen smakar bra är de ju så fina också. Jag passade på att föreviga mina i en vacker skål och de blir faktiskt en riktigt snygg inredningsdetalj under påsken. Och för er som tänkt baka en påsktårta eller muffins - här har ni världens bästa dekorationsmöjligheter!

Själv bidrar jag med ett ytterligare användningsområde. Direkt från Viola, 4,5 år som jag nyligen läste Hans och Greta för:

"Mamma, åh de är ju jättebra att ha om man är i skogen och inte hittar hem. Då kan man göra ett chokladspår i olika fina färger som man kan följa och så äter man upp dem på vägen hem. Bra va?"

Varsågoda Anthon Berg - där har ni nästa års nya reklamfilm för chokladägg från er allra yngsta reklamkonsult.