Grodinspiration och servicekänsla

IMG_8650.JPG

Nyligen var jag med Viola på kalas hos en av hennes små kompisar. I ett hus vi aldrig besökt tidigare och som jag visste hade genomgått en omfattande ombyggnad eftersom det hade tillhört kommunen tidigare och varit uppdelat i flera lägenheter.

Mycket spännande alltså för en inredningsnörd som jag!

Och jag blev inte besviken för familjen i fråga hade inte bara lagt grunden utan även kryddat med den där typen av detaljer som har en värmande effekt på sinnet. Nya möbler blandat med gamla. Ärvda, vackra detaljer och spännande mönster och färger.

Själv kärade jag ner mig i den härliga vardagsrumstapeten ovan och var tvungen att knäppa en bild direkt efter att jag förevigat den roliga tårtan (knallrosa drake!) och alla de fina kalasgästerna. Mönstret heter "Happy Nature" och är från Fiona.

Alltså kolla, hur glad blir man inte av att titta på det här!

Sen gick jag hem, lade ut samma bild på mitt Instagram-konto där min lillebror fick syn på den och föll som en fura. Var få tag i denna tapet? Vips hade jag en färghandel utanför Jönköping, som begriper det här med service, på tråden med ett svar.

"Mönstret har gått ut men vi har några rullar kvar på lagret  till rabatterat pris - är ni intresserade?", undrade färghandelskillen.

Lillebror jublade - han ville ha tapeten i sitt kök! Själv passade jag på att haffa två rullar i rent proaktivt syfte. Här blir det förmodligen en tavla och så har jag en trist lampskärm i teve-rummet som jag är sugen på att tapetsera om. 

Så kom det sig alltså att en socialt medveten och smart färghandel i Habo postade fyra rullar grodtapet till två hugade Stockholms-bor. 

Tack så mycket för hjälpen Fransson & Nordh i Habo!