Helger, helger...

IMG_8784.JPG

Det går i ett just nu! Många säckar som ska knytas ihop samtidigt som våren knackar på med en rad "krav" i form av träd, häckar, rabatter och lite annat smått och gott. Och samtidigt ska det vanliga livet rulla på med jobb, skola, dagis, kalas, kompisar och så vidare.

Det blir att ta en dag i taget helt enkelt!

IMG_8786.JPG

Förra helgen kom i alla fall studsmattan på plats på baksidan och allt som skulle till soptippen kördes bort. Gilbert och Viola jublade och mycket snart syntes en strid ström av kvarterets småkompisar utanför den bakre ingången i trädgårdshäcken. Ivriga att få hoppa av sig lite vårenergi.

Den här helgen väntar i stället kalastider. Det är dubbla kalas på lördag - först ska Mathias med Viola på ett barnkalas och sen åker vi och firar min svåger som fyller 40.