Dags att ta tag i det här barnrummet

IMG_8293.JPG

Alltid är det något som står på en lista. Vi renoverade tak, väggar och golv i Violas rum i samband med köksrenoveringen för nästan fyra år sedan. In åkte Gilberts gamla växasäng (Minnen från Ikea i svart), hans gamla lekbord och stolar (Gulliver från Ikea), några Blocket-fynd och lite annat smått och gott som passar en liten plutt.

Tills nu har det fungerat fint för unga fröken Viola. Men det är dags att uppgradera sängkomforten och byta ut lekbordet mot ett riktigt arbetsbord.

Och fixa bättre förvaring än den öppna lådlösning hon har nu. De vita träbackarna är förresten också från Gilberts gamla rum och har sitt ursprung på Ikea. De får vandra vidare till vårt förråd sen - jag vet precis vad jag ska ha dem till!

Oh, det här ska bli skoj!