Generösa Anthon Berg

Det kom ett fantastiskt fint paket med posten från chokladproducenten Anthon Berg...

IMG_8273.JPG

...som lanserar en ny variant av det klassiska marsipanbrödet, nu med smak av apelsin och krispig karamell under mörk choklad och marsipan. Vi är en riktig chokladfamilj och det ska vara mörk sådan så detta tackade jag glatt ja till att testa.

IMG_8288.JPG

Anthon Berg vill också lyfta fram generositeten och visa på hur den smittar av sig när man är snäll mot andra. Det alltså meningen att vi ska dela med oss av chokladkartongen ovan när vi själva har tagit en bit. 

Jag började med att vara lite generös mot mig själv i dag genom att ta ett break från jobbknattrandet på datorn, hämta en kopp kaffe och ett marsipanbröd och sätta mig på altanen en stund. I mina ögon är kaffe och choklad den ultimata kombinationen och det här var inget undantag. Crispy Orange har en bra balans av sötma och bitterhet och är kryddad med lagom mycket smak av apelsin, vilket jag tycker är bra. 

Tack Anthon Berg för den lilla stunden!