Det blir mycket sådant här just nu

IMG_8282.JPG

Många, långa sköna powerwalkpass utmed vattnet och upp och ner för branta backar där det riktigt känns hur det drar i ben och rumpa. Hjärtat bankar intensivt och kinderna färgas sakta rosa av ansträngningen. Jag njuter verkligen fullt ut av min träning medan jag fortsätter att bygga upp vaden, som ju så olyckligt brast förra sommaren.

Det är träning som är två flugor i en smäll - både fysisk och psykisk!

Det är solen, all frisk luft och känslan av att vara ett med musiken i öronen som gör att powerwalks är världens bästa sätt att samla kraft och få tänka igenom både små och stora saker. Inte sällan kommer jag på en massa bra idéer när jag ångar fram där. För vi behöver ju de där pauserna i vardagen och det här är min allra bästa. 

Och allt som behövs är ett par bra skor...