Rimma sig till Provence

IMG_4243.JPG

I december förra året hade jag rimstuga i bloggen hela månaden. I år har det inte hunnits med något sådant. Vill ni komma åt rimmen ändå finns de samlade här! 

Bara knyck om ni vill! 

Själv rimmade jag nyligen hem en finfin vinst i en tävling - boken Chez Bettys Provence. Chez Betty är en liten fransk hypad hål-i-väggen-restaurang i Stockholm som jag inte varit på än. Faktum är att vid ett tillfälle, när vi hade barnvakt och skulle gå ut och äta, kvistade vi spontant förbi för att se om de hade något bord till oss. Chansa kan man ju alltid!

Men vi lyckades aldrig ens hitta till restaurangen trots att vi var på rätt gata och visste numret. Herregud vad vi irrade runt innan vi gav upp! Men nu kan jag börja på hemmaplan i stället och först ut lär det bli något med lamm, för det har jag i min frys.

Tack Enjoy Wine för den vinsten!