Snart är det dags!

cerveragran.jpg

Till helgen tar vi in julgranen! Jag vet att många redan gjort det men vi brukar vänta tills ett par dagar före julafton för att verkligen få in stämningen. För min del är julgranen den allra viktigaste detaljen under julen och den ska vara på riktigt. Så ingen plast hos oss!

Vi köper kungsgran sedan ett antal år tillbaka - de barrar inte lika mycket och är dessutom otroligt vackra. Sen hängs det på glitter, en massa olika kulor, polkagriskäppar, två ljusslingor, en toppspira i rött och guld längst upp. Sedan petar Gilbert och Viola in sina smällkarameller på de nedre grenarna.

Lite lätt Piff och Puff med andra ord även om vi inte har någon uttalad strategi kring pyntet. Brukar ofta köpa till någon ny rolig kula varje år, men det är bara om jag hittar något jag gillar. Förra året blev det två. I år har jag slagit till på hela fem stycken! Å andra sidan blev det inga nya alls under två år så det kompenserar väl lite.

Oh det kliar i händerna nu!

(kuddbild från Cervera)