Hawaii+Photowall = Sant

IMG_4163.JPG

Det svenska tapetföretaget Photowall och Polhem PR bjöd in till en julig pressfrukost för att visa upp ännu ett designsamarbete. Svenska duon med det roliga namnet Team Hawaii (Malin Grundström och Anne Gustavsson) har tagit fram ett antal grafiska mönster med djur- och naturmotiv som här syns som duk (fantastisk idé!) under juldekorationerna.

IMG_4233.JPG
IMG_4234.JPG

Himmel vilka mönster! Blir alldeles darrig av detta. Det känns som Carl Linné möter Jules Vernes och så lite Elsa Beskow på det. Klassiskt fast i modern grafisk stil och med den där organiska (levande) känslan som är så talande.

Med fantasifulla namn som "Darwin on a plate", "Friends in need" och "Snail trail".

I love!

Visste ni förresten av Photowall tillverkar alla sina tapeter i Sverige? Fabriken ligger strax söder om Stockholms innerstad. Det hade jag ingen aning om och det initiativet måste man ju applådera i en tid då företagens produktion allt oftare sker på andra sidan jordklotet.

Tack för titten Polhem PR!